Styrelsens månadsbrev augusti

Den 22 augusti hade vi styrelsemöte tillsammans med nya förvaltaren SBC. Vår kontaktperson Gustav Dahlbeck, som är teknisk administrativ förvaltare med ansvar för just vår förening, deltog i mötet, och gav oss aktuell information i olika ekonomiska, juridiska och fastighetstekniska frågor. Han fick även en del uppdrag av oss att gå vidare med.

Det mesta som tas upp på ett styrelsemöte är strikt konfidentiellt. Andra frågor kanske inte är helt klara ännu, och vi informerar endast om sådant som vi faktiskt har fattat formellt beslut om. Just denna gång har vi bara följande av allmänt intresse att dela med oss av:

  • Trivseldag 10 september
    Söndag den 10 september ordnar vi en så kallad trivseldag, då vi bjuder på grillkorv med klassiska tillbehör, alkoholfri dryck samt kaffe och kaka. Det blir mellan kl. 12.00 och 14.00 på gården vid Ringvägen 72-82, där det för övrigt nu blommar för fullt (se bilder nedan).

Vi sätter  upp anslag i trapphusen någon vecka innan. Kom en stund och umgås med dina grannar!

  • Gräsmattan på Ringvägen 76-82 bättras på
    Vår markförvaltare Etni har fått i uppdrag att bättra på gräsmattan på innegården på Ringvägen 76-82. Den tog stryk efter alla maskiner som körde på den under gårdsrenoveringen, och består nästan enbart av sand. Efter tidigare trädfällning m.m. har den också blivit ganska gropig och ojämn här och där.
    Tänk nu gärna extra mycket på att inte köra upp på gräset, för då blir det inte så himla bra resultat…

Vi har nästa styrelsemöte den 19 september. Om du har frågor, ansökningar och andra ärenden så ska du alltid gå via förvaltaren. Skicka ingenting direkt till oss i styrelsen, för då kan det hamna mellan stolarna, och du får kanske vänta onödigt länge på ett besked.

/Styrelsen

 

Bilder från nyrenoverade gården på Ringvägen 72-82.


Buskarna har verkligen uppskattat allt regn i sommar!
Klematis som blommar nu (igen) i  augusti. Näva ”Rozeanne” och solbrud ”Moerheim Beauty” i full blom.