Kontakt

Förvaltaren

Brf Ringen förvaltas av Nabo. Det innebär att Nabo tar hand om felanmälan, löpande fastighetsskötsel, ansökan om parkeringsplats eller andrahandsuthyrning, ekonomi-och avgiftsfrågor, mäklarfrågor och allmän medlemsservice. All post till föreningen hanteras av Nabo. Nabo nås på 010-288 00 00 (vx) eller www.nabo.se.

Bor du i föreningen och har frågor? Gå till fliken För boende så hittar du mer information.
Mäklare hänvisas till fliken För mäklare för mer information.

Föreningens förvaltningskontor

Förvaltaren bemannar även föreningens förvaltningskontor på Ringvägen 136. Där kan du som boende, mäklare, handläggare på kommunen osv få viss hjälp, t.ex. med nycklar, utskrift av blanketter för ansökan, frågor och felanmälan osv.

Du kan besöka eller ringa kontoret på telefon 070-274 17 03 på dessa tider:

  • Tisdagar kl. 08.00-11.00
  • Torsdagar kl. 15.00-18.00

Styrelsen

Till styrelsen kan du som medlem i föreningen lämna förslag om vad föreningen borde satsa på för att utveckla föreningen. Alla andra boende-, ekonomi- och fastighetsfrågor hänvisas till förvaltaren. Även mäklarfrågor hänvisas till förvaltaren eller till informationen här på hemsidan.

Styrelsen nås  via styrelsen@nullbrfringen.se. Vi läser mailen ca en gång i veckan och tar vid behov upp de frågor som inte hanteras av vår förvaltare, t.ex. frågor som rör föreningens årsstämma. Det går även bra att lämna brev i brevlådan på förvaltningskontoret på Ringvägen 136 till både styrelsen och föreningens förvaltare.

Sedan årsstämman 2022 består styrelsen av följande medlemmar i föreningen:

Mikael Blomqvist, ordförande
Lars Norberg, ledamot
Yvonne Ruston, ledamot 

Marin Tomic, ledamot
Curt Winberg, suppleant
Kenneth Yttergren, suppleant

Valberedningen

Personerna i valberedningen i föreningen ansvarar för att lämna förslag på styrelse inför föreningens årsstämma. I valberedningens sitter William SImu, Carolin Hellund och Ellen Simmerlein. Du kan kontakta dem om du har frågor på valberedningen@nullbrfringen.se.

Uppdaterad: 19 december, 2022