Kontakt

Felanmälan, intresseanmälan, mäklarfrågor

Delagott Förvaltning ansvarar för Brf Ringens fastighetsskötsel, ekonomifrågor och medlemsservice.  Teknisk förvaltare är Adam Bardak, och Thomas Christiansen är fastighetsskötare. Robin Yttring ansvarar för den ekonomiska administrationen.

Boende kan anmäla fel, störningar och andra fastighetsärenden via formulär på www.delagott.se. Ange kod 3900. Du kan också ringa 08-55 11 05 00 dygnet runt. En jouravgift för kvällar och helger mellan kl. 17.00-08.00 tillkommer.

Gå till felanmälan och ange kod 3900 .

Ekonomi
För frågor om månadsavgiften, elräkningen osv. kan du också använda formuläret eller så ringer du till Robin Yttring på Delagotts huvudkontor, 08-33 12 10.

Mäklarbild, medlemsansökningar
Mäklare hänvisas till Delagotts Kundtjänst på kundtjanst@nulldelagott.se eller telefon 08-33 12 10 för mäklarbild och frågor om ev. avgiftshöjningar osv. Medlemsansökningar/överlåtelser skickas till Delagott Förvaltning, Runebergsgatan 7, 114 29 Stockholm. I samband med ansökan ska den sökande kontakta styrelsen för att boka in en introduktion.

Förvaltningskontoret

På förvaltningskontoret på Ringvägen 136, kan du också få hjälp med de mesta, framför allt mer praktiska problem som  trasig inpasseringsbricka, programmering av porttelefon m.m. Du kan besöka eller ringa kontoret på telefon 070-274 17 03 på dessa tider:

  • Tisdagar kl. 16.00-19.00
  • Torsdagar kl. 08.00-11.00

Övriga kontaktuppgifter och entreprenörer

Städ: Städhuset
Markskötsel: Eko Miljö & Mark
Snöröjning: Hanvedens Entreprenad AB
Parkeringsbevakning: P-service, 0771-77 11 00
* Kabel-TV: ComHem, 0771-55 00 00
* Bredband: Ownit, 08-525 07 300

* OBS! Föreningen har gruppavtal för tv och bredband, med vid ev. problem ska du som boende själv ta kontakt med kundtjänst.

Styrelsen

Mikael Blomqvist (ordförande), Ringvägen 94
Nils Hjelm (ledamot), Ringvägen 102
Yvonne Ruston (ledamot), Ringvägen 80
Richard Ruhnbom (suppleant), Ringvägen 100
Curt Winberg (suppleant), Ringvägen 108

Styrelsen nås  via styrelsen@nullbrfringen.se. Det går även bra att lämna brev till förvaltningskontoret på Ringvägen 136.

OBS! Mail till styrelsen endast gäller ex. medlemmarnas förslag och frågor som rör föreningen i stort eller styrelsens arbete. Övriga frågor hanteras förvaltaren Delagott.

När du mailar styrelsen kan det vara bra att tänka på att:

  1. Använda vårdat språk
  2. Fatta dig kort om möjligt
  3. Helst skriva vem du är.

Observera att brev till föreningen ej skall lämnas i styrelseledamöternas privata brevlådor.

Valberedningen

Har du tankar på att kandidera till ett styrelseuppdrag, eller känner du någon som du tycker skulle passa? Hör av dig till oss i valberedningen. Det går bra att kontakta oss via mail till valberedningen@nullbrfringen.se eller att lämna ett brev märkt ”valberedningen” i brevlådan hos förvaltningskontoret på Ringvägen 136.

Trivselgruppen

Är du intresserad att vara med i föreningens trivselgrupp, och t.ex. hjälpa till med gårdsfester? Du kan antingen vara en mer eller mindre permanent medlem, eller bara delta vid enstaka tillfällen. Du kanske själv vill arrangera något? Kontakta gruppens ansvarige, Bill Karlén, på e-post trivselgruppen@nullbrfringen.se.

Trädgårdsgruppen

Just nu är inte Trädgårdsgruppen aktiv, men kan ev. bli det under 2021. Hör av dig till Yvonne Ruston om du är intresserad av att medverka i utvecklingen av föreningens gårdar på e-post utegrupp@nullbrfringen.se.

Uppdaterad: 6 augusti, 2020