Kontakt

Förvaltaren

Brf Ringen förvaltas av SBC. Det innebär att SBC tar hand om alla slags boendefrågor, felanmälan, ansökan om parkeringsplats eller andrahandsuthyrning, ekonomi-och avgiftsfrågor, mäklarfrågor och så klart löpande fastighetsskötsel. All post till föreningen hanteras av förvaltaren, och de frågor som kräver styrelsens beslut ska alltid gå via förvaltaren.
Kontaktperson är Gustav Dahlbeck, tekniskt administrativ förvaltare på SBC.

Boende
Bor du i föreningen och har frågor? Gå till fliken För boende så hittar du mer information.

SBC förvaltar föreningen.

För kontakt med vår förvaltare SBC:s Kundtjänst kan du antingen ringa 0771-722 722 eller besöka hemsidan: SBC Kundtjänst för boende. Där kan du fylla i ett formulär om det du behöver hjälp med eller undrar över.

Journummer vid akuta fel
För akuta fel i fastigheten kvällar och helger: 08-18 70 00.

Mäklare
Mäklare hänvisas till Mäklarservice för SBC-förening. Det finns även information på föreningens hemsida. Se fliken För mäklare.

För entreprenörer m.m.
Kontakta SBC via Kundtjänst, övriga kontakter. Styrelsen tar inte emot förfrågningar, offerter osv. för hantering som skickas direkt, utan endast när de kommer via förvaltaren.

Föreningens förvaltningskontor

Förvaltaren SBC bemannar även föreningens förvaltningskontor på Ringvägen 136. Där kan du som boende, mäklare, handläggare på kommunen osv få viss hjälp, t.ex. med nycklar, utskrift av blanketter för ansökan, frågor och felanmälan osv.

Du kan besöka eller ringa/sms:a kontoret på telefon 070-274 17 03 på tiderna nedan.

  • Tisdagar kl. 08.00-10.00
  • Torsdagar kl. 16.00-18.00

Styrelsen

Till styrelsen kan du som medlem i föreningen lämna förslag på sådant som du tycker att föreningen borde satsa på för att utveckla föreningen och ta upp för beslut på nästa årsstämma. Alla övriga frågor som rör boende, ekonomi, parkering, felanmälan, regler och ansökningar osv hänvisas till förvaltaren. Även mäklarfrågor hänvisas till förvaltaren eller till informationen här på hemsidan.

Styrelsen nås  via styrelsen@nullbrfringen.se. Vi läser mailen ca en gång i veckan och tar vid behov upp de frågor som inte hanteras av vår förvaltare vid nästkommande styrelsemöte. Det går även bra att lämna brev i brevlådan på förvaltningskontoret på Ringvägen 136 till både styrelsen och föreningens förvaltare.

Sedan årsstämman 2023 består styrelsen av följande medlemmar i föreningen:

Mikael Blomqvist, ordförande
Lisa Jansson, ledamot (avgående)
Lars Norberg, ledamot
Yvonne Ruston, ledamot (avgående)

Marin Tomic, ledamot
Omar M’rabet, suppleant
Curt Winberg, suppleant

Valberedningen

De medlemmar som ingår i föreningens valberedning ansvarar för att lämna förslag på styrelse inför föreningens årsstämma. I valberedningen ingår sedan stämman 2023 Ellen Simmerlein och Lylia Tseljadinova. Du kan kontakta dem om du har frågor om styrelseuppdrag eller deras arbete på valberedningen@nullbrfringen.se.

Uppdaterad: 27 februari, 2024