Styrelsen informerar

Från vårt första styrelsemöte för 2022 har vi egentligen mest statusuppdateringar att dela med oss av, eftersom det inte har hunnit hända så mycket nytt under jul- och nyårshelgerna.

 • Förvaltningskontorets telefon snart igång igen
  Vi skrev förra månaden att telefonen på vårt förvaltningskontor på Ringvägen 136, inte fungerade. Abonnemanget, som vi övertog från förra förvaltaren Delagott, hade upphört. Som tur är kan vi enkelt förnya det och slipper byta nummer. Från nästa vecka ska det gå att ringa igen på förvaltningskontorets telefon- och besökstider. Då kan du som boende antingen ringa eller besöka vår förvaltare Nabo om du har frågor. Vi som sitter i styrelsen hanterar ju inte frågor som rör enskilda personer eller lägenheter.
 • Ommålningen av trapphusen har börjat
  Gusten Persson Måleri är igång med förberedelser inför ommålning av trapphusen på Ringvägen 136-138 och 140-142. Därefter fortsätter de på Ringvägen 72-74. Många har säkert redan märkt att Nabo sätter upp ordentliga golvlister i trapphusentréerna, istället för de gamla plastremsorna, så att alltihop kan målas enhetligt. Luckorna till de gamla sopnedkasten tas samtidigt bort.
 • Ventilationsarbetet fortsätter
  Hemkomfort har väntat på leverans av fläktar, och kommer att fortsätta med ventilationsåtgärderna på Ringvägen 106-142 under januari och februari.
 • Märkning av lägenhetsförråd slutförs
  Styrelsen har bett att förvaltaren Nabo ska slutföra den märkning av våra lägenhetsförråd som förra förvaltaren Delagott började med. Tyvärr blev inte alla förråd klara. Det innebär att det kommer upp en ny skylt i plast med föreningens unika sexsiffriga lägenhetsnummer där det fortfarande saknas.
 • Tvättstugorna får ny städutrustning
  Styrelsen har beställt ny städutrustning till tvättstugorna. Vi passar på att påminna om att alla förväntas städa efter sig i tvättstugan. Du ska åtminstone torka av maskiner och bord samt ta bort ludd. Och om  golven behöver sopas så gör det. Haka inte upp dig på att den före dig har slarvat, utan tänk på den som kommer efter dig istället.

/Styrelsen