Från styrelsemötet 15/2

Den 15 februari hade vi vårt senaste styrelsemöte. Här är kort information om vad som är på gång:

  • Trapphusmålningen är i full gång, men olika moment sker i etapper och av olika målare (ex. för element, trappräcken, dekor osv).
    OBS! Tänk på att du inte får ha barnvagnar och cyklar osv. i trapphuset.  Det är främst för framkomligheten och brandsäkerheten. Kontakta Nabo för hjälp med förråd. Annars kan barnvagnen/cykeln komma att forslas bort.
  • Ny stamspolning, eller omspolning, kommer att ske under våren, eftersom rörfirman inte kunde komma in överallt. Vår förvaltare Nabo lämnar mer information när det är dags.
  • Stämman är inbokad till 17 maj. Om den blir digital eller fysisk vet vi inte ännu. Sista dagen att lämna in motioner (förslag) till stämman är 1 mars. Valberedningen behöver förslag på kandidater till styrelse senast 31 mars, för att hinna förbereda sitt underlag till styrelsen. Du når dem på valberedningen@nullbrfringen.se.
  • Förvaltaren Nabo har meddelat att de planerar att montera de nya utemöblerna vid husfasaderna i vår när vädret tillåter. Om du har lämnat kvar egna möbler ute måste du ta bort dem. Lämna inte kvar dem ute över natten.
  • Det senaste nyhetsbrevet finns nu på hemsidan. Missade du det som delades ut i brevinkastet? Läs det gärna på hemsidan då, eftersom det var ett specialnummer inför stämman. Du hittar nyhetsbrevet här: Informationskanaler.

Frågor? Du ska alltid kontakta Nabo för ev. frågor om pågående arbeten m.m. Styrelsen hanterar inte löpande underhållsarbeten, projektledning, felanmälan, störande grannar eller frågor om parkering, avgifter/hyror osv. Du kan alltid besöka ansvarig förvaltare på Nabo på föreningens egna förvaltningskontor på Ringvägen 136, tisdagar kl. 08.00-11.00 eller torsdagar kl. 15.00-18.00. Vill du ringa så gäller samma tider. Telefonnumret är 070-274 17 03.

/Styrelsen i din förening