Aktuellt från styrelsemötet 15/3

Här är aktuell information om sådant som pågår i föreningen och fastigheten just nu:

  • Stämma 17/5 – i Åbyskolan. Nu har vi bestämt att det blir en fysisk årsstämma, eller årsmöte som det egentligen heter, för medlemmarna i föreningen. Vi har bokat nya Åbyskolan som ligger nära föreningens område. Håll utkik efter kallelse/inbjudan i brevlådan i början av maj. Glöm inte heller att du som medlem har ett visst ansvar för att föreningen har en bra styrelse. Om du inte är nöjd med styrelsens arbete kan du föreslå andra som kan sitta i styrelsen (eller ställa upp själv). Kontakta de som förbereder styrelsevalet, alltså medlemmarna i valberedningen, på valberedningen@nullbrfringen.se senast den 31 mars.
  • Ny markförvaltare i april. Vi har tecknat ett nytt avtal för markskötsel av våra gårdar. Det blir företaget Etni som kommer att vårda och utveckla våra gårdar, så att de på sikt blir mer trivsamma och bjuder på mer grönska och blomning. I april räknar Etni med att sätta igång.
    All kontakt med Etni ska skötas av förvaltaren Nabo. Har du synpunkter eller frågor så ska du alltså inte ta det själv med Etnis personal. Besök dem på deras hemsida om du vill bekanta dig med företaget, etniab.com.
  • Sommarblommor till Ringvägen 136-142. Föreningen har sju gårdar, som på sikt kommer att få mer blommande planteringar. Men vid huset på Ringvägen 136-142 finns bara en liten gräsyta framför entréportarna. Där kommer vi att ställa utomhuskrukor med vår- och sommarblommor, som nya markförvaltaren Etni sköter om. Förutom att det ökar trivseln för dem som bor där ger det också ett trevligt intryck av vår förening, som många passerar på vägen till centrum och pendeltåget.
  • Trapphusen får färg och form. De flesta av er har säkert sett att många trapphus har målats om, helt eller delvis. Se bilder här nedanför från Ringvägen 136-142, som visar exempel på färger och mönsterkombinationer. I de längre trapphusen får ena entréväggen mönster, som plockar upp färgen på fondväggen som målas på mellanplanen. I de mindre trapphusen på t.ex. Ringvägen 72-74 blir storleken på mönstret mindre men målas på båda sidor av entrédörren. Var rädd om våra fräscha, fina trapphus när du bär stora saker, och ställ inte cyklar och barnvagnar eller byggsopor där.

Nästa styrelsemöte blir den 12 april.

/Styrelsen