Kallelsen till stämman m.m.

Nu har kallelsen och alla bilagor till årets poströstningsstämma delats ut till alla medlemmar. Poströstningsstämma innebär att du som medlem inte deltar vid ett fysiskt möte utan endast kan rösta på ny styrelse, förslag m.m. genom lämna in det röstformulär som delats ut. Du kan ta loss de två sidorna som poströstningsformuläret består av och lämna in. Glöm inte att skriva ditt lägenhetsnummer som börjar med siffran 5 och skriv under det innan du lämnar in det. Här finns formuläret att hämta om du behöver ett nytt: Poströstningsformulär.

Tryckeriet har tyvärr kastat om ordningen på dokumenten, och vi kan bara beklaga det. Formuläret hänvisar dock tydligt till bilagorna som också är tydligt märkta. Din röst ska vara inlämnad till förvaltningskontoret eller inskickad till styrelsens mail senast den 24 augusti.

Kryddträdgård för alla boende
Har du hunnit besöka föreningens nya kryddträdgård ännu? Fyra pallkragar har ställts iordning på gården utanför Ringvägen 118, och meningen är att man som boende i föreningen ska kunna plocka lite kryddgrönt till maten. Här finns persilja, gräslök, salvia, basilika, dragon, koriander, timjan, oregano, rosmarin, chili, mynta, citronmeliss samt även ärtor och smultron. Lite ätbara blommor fick också plats. Blomsterkrassen är god i sallader. Både blommorna och bladen har en pepprig smak som påminner om vanlig smörgåskrasse eller kanske rädisor. Lavendel kan användas till bakning.

Kryddträdgård vid Ringvägen 118.

Plocka med förnuft och känsla så att det räcker till alla och inte blir fult eller förstört. En del av kryddväxterna behöver kanske växa till sig lite först. Pyssla gärna om dem om du vill och hinner, och säg till om någon inte är aktsam om kryddträdgården.

Ett stort tack till Curre, Mbarka, Kenneth, Yvonne och Carolin som bidrog till att det blev klart.