Information från styrelsemötet 8/12

Från vårt sista styrelsemöte för det här året kan vi informera om följande:

  • Bahnhofs bredband
    Priset för bredbandet med nya leverantören Bahnhof har fastställts till 85 kr eftersom bl.a. moms tillkommer.  Men himla billigt ändå ju! Vår förvaltare Delagott kommer att se till att den tidigare summan på 155 kr hos Ownit, som ju hann gå ut på månadsavgiftsavierna nu i december, blir justerad till nästa kvartal. Det omfattar även våra hyresgäster. Bredbandet från Bahnhof fungerar så klart med vanliga nätverkskablar direkt i gamla Ownit-uttaget i väggen och med vilken trådlös router som helst som ansluts till uttaget. Hos de flesta av oss sitter det i hallen.
    Alla boende har inte velat byta bredband. För dem finns endast möjligheten att teckna separat bredband med Com Hem och använda deras utrustning och uttag (som normalt finns i vardagsrummet), men då till en mycket högre kostnad. Att ha kvar Ownit är tyvärr inte möjligt eftersom det handlar om en central installation och ett gemensamt avtal för vår förening. Ownit är helt bortkopplade nu. Men du vet väl att föreningen har centralt avtal även med Com Hem för teve, som ingår i månadsavgiften?
  • Fler askkoppar utomhus uppsatta
    Vi har tidigare skrivit att fler askkoppar för utomhusbruk skulle sättas upp på alla gårdar, och de flesta sitter nu uppe. De har satts fast på papperskorgarna, där de syns bra och sitter stadigt. Gårdarna på Ringvägen 72-104 hann inte bli klara innan styrelsen fick slut på skruv m.m. men arbetet fortsätter inom kort.

Det var faktiskt allt av allmänt intresse som vi kunde dela med oss av denna gång, eftersom det inte hunnit gå så lång tid sedan förra styrelsemötet. Nästa möte blir den 12 januari.

Trevlig helg!

Askkopp på varje gård och papperskorg.

Fimpa mot gallret och släng ovanför.