Styrelsemötet 20/8

På styrelsemötet den 20 augusti diskuterades bl.a. det fortsatta arbetet med att få den obligatoriska ventilationskontrollen godkänd. Styrelsen träffade representanter för en energikonsultfirma som presenterade tänkbara lösningar för att åtgärda ventilationen, men även vilka energibesparingar som kan göras. Vi inväntar nu deras offert/kostnadsförslag på främst ventilationsarbetet innan vi går vidare.

Vi ska även ta in offert på undersökning och rensning av gatubrunnarna, som svämmar över när det regnar, samt för balkongtvätt. Tvätten blir antagligen av tidigast våren 2020.

Prioriteringarna gör att arbetet med att bygga parkeringsplatser får vänta ytterligare. Men, eftersom bygglovet har en viss giltighetstid måste arbetet påbörjas inom två år, så det är fortfarande planen. Saknar du parkeringsplats? Hör gärna av dig till AdEx i så fall och ställ dig i kö, så att vi vet hur behovet ser ut.

Som vi tidigare har nämnt i nyhetsbrevet Vi i Ringen kommer vi att kunna boka tvättider via hemsidan inom kort. Vi behöver först få in boendes godkännande p g a dataskyddslagen (GDPR). Det kommer att gå att boka tvättider på vanligt sätt också, alltså via bokningstavlan utanför tvättstugorna.