På gång i föreningen

Här kommer kort information om aktuella frågor som är på gång i föreningen:

  • Förvaltningskontorets öppettider blev tyvärr omkastade av nya förvaltaren Nabo när de tog över efter Delagott. Vi har valt att behålla dem istället för att ändra tillbaka igen, så tisdagar kl. 08.00-11.00 samt torsdagar kl. 15.00-18.00 är det som gäller för besök och telefon till förvaltningskontoret.
  • En inventering av ventilationen och köksfläktarna i alla lägenheter pågår nu och genomförs av Hemkomfort. Först ut var Ringvägen 72-74, 84-86 och 96-98. Inventeringen är en förutsättning för att åtgärder och installation ska löpa smidigt. Du kan läsa mer här på hemsidan under fliken Ventilationsprojektet.
  • Årets stämma blir digitalt istället för genom poströstning, så att fler medlemmar än styrelsen ska kunna delta. Det blir den 28 juni, och sista dagen att lämna in motioner/förslag är 1 juni. Glöm inte att underteckna din motion.
    Om vill nominera någon för ett styrelseuppdrag ska du göra det till valberedningen@nullbrfringen.se, också där senast 1 juni.
    Kallelse med alla bilagor, instruktioner osv delas ut till medlemmarna i brevinkastet senast två veckor före stämman.

Frågor och kommentarer?
Om du har frågor om pågående projekt och arbeten, vill felanmäla något eller har en granne som stör så ska du kontakta vår förvaltare Nabo. Kontaktuppgifter till dem finns på hemsidan och i våra trapphus, i entrén. I vissa fall kan man kontakta ev. underentreprenörer också om sådana kontaktuppgifter finns, som t.ex.  Hemkomfort.

Övriga frågor som styrelsen ev. hanterar bör skickas via e-post. Undvik att skriva på föreningens Facebook-sida, som är helt publik och kan läsas av vem som helst. Gå med i Granngruppen istället så kan du ha kontakt med andra som bor här utan att det kan läsas av utomstående. Ansök här: Granngruppen | Facebook.