Information från styrelsen

Efter styrelsemötet den 18 maj kan vi informera om följande:

 • Ventilationsarbetet
  I början av juni får de lägenheterna som nu har besiktigats på Ringvägen 72-104 ventilationen åtgärdad samt nya fläktar installerade. Besiktning av övriga lägenheter fortsätter, och innan det är dags för din lägenhet kommer information i ditt brevinkast. Läs mer under fliken Projekt här på hemsidan.
 • Balkongtvätt
  Efterlängtad balkongtvätt kommer att upphandlas men påbörjas först i september för att inte ställa till det för de som redan gjort sommarfint på balkongen. Vår fastighetsförvaltare Nabo eller företaget som utför tvätten kommer att meddela när det är dags att plocka undan.
 • P-platsmålningen
  Nu har även p-platserna vid Ringvägen 72-104 målats, men tyvärr var det flera som missade att flytta bilen. Nabo återkommer därför med nytt datum för målning av resten av p-platserna. Tänk på att extra kostnader för att målningen inte kan utföras kan drabba dig som enskild medlem/hyresgäst.
 • Digital årsstämma
  Årets stämma genomförs digitalt den 28 juni kl. 19.00. Vi använder Google Meet för själva videomötet och mobilappen Percap för att rösta. Mer information kommer att finnas i kallelsen som delas ut två veckor före stämman. Du kan också läsa mer här: Användarguide för appen — Percap
 • Trasslet med porttelefonerna
  Förvaltaren inventerar problemen med porttelefonin med hjälp av oss boende, för att Bahnhof och LTP Säkerhetsteknik ska kunna lösa detta trassel.
  *OBS! Bahnhof utför även ett servicearbete på bredbandet 26 maj kl. 00.01–06.00.*
 • Askkoppar på alla gårdar
  Alla utomhusaskkoppar har nu satts upp på gårdarna. Säg gärna till grannar och förbipasserande att använda dem om de slarvar och kastar fimpar på gården.
 • Kryddträdgården
  Nu har vår kryddträdgård vid Ringvägen 118 vårstädats och vi kommer även att så och sätta lite nytt. Vänta gärna tills allt har växt till sig lite mer innan du plockar.I höstas planterades också buskar på två gårdar. De pyttesmå nyplanterade rödvidebuskarna vid Ringvägen 112 har markerats upp  med pinnar och tejp för att bättre klara sig från gräsklippare och fotbollar. Inte så snyggt nu kanske , men det blir fint när de har växt till sig.

Om du har frågor om arbeten och projekt i föreningen hänvisar vi till vår förvaltare, Nabo.

Till sist vill vi påminna om några viktiga säkerhetsfrågor så här inför sommaren:

1) att inte låta entréportarna stå uppställda annat än tillfälligt vid av- eller pålastning,
2) att köra lugnt på området, max 10 km/h gäller både på parkeringar och innergårdar,
3) att alltid ta med sig vatten att släcka grillen med när man är klar.

Nästa styrelsemöte har vi den 7 juni.

Nyplanterad korallkornell vid Ringvägen 82.

Korallkornell i knopp på väg att blomma.