Information från styrelsemötet 7/6

Från styrelsens sista ordinarie styrelsemöte den 7 juni före sommaruppehållet kan vi dela med oss av följande information:

  • Balkongtvätt är nu upphandlat. Det blir Klottrets Fiende No. 1 som utför arbetet, och de gör rent både balkongräcke, balkongplattor och kanter. Preliminär start är slutet av september, men mer information kommer när det börjar bli dags.
  • Vi har köpt in farthinder till alla gårdar, som placeras ut både vid parkeringarna och inne på gårdarna. Vi hoppas att det ska få ned hastigheten på både besökande bilar och boendes egna bilar som kör på området. Det är gångfart som gäller, vilket är ca 7 km i timmen.
  • Vi har sagt upp avtalet med EkoMiljö & Mark, alltså vår tidigare markförvaltare, och väntar sedan en tid på att Nabo ska lämna offertunderlag för nya markförvaltare. Under tiden är det meningen att Nabo ska sköta markförvaltningen och t.ex. tömma papperskorgarna och klippa gräset.
  • Stämman blir som sagt digital och hålls den 28 juni. Förbered dig i god tid och ladda ned appen Percap för att kunna rösta. För själva videokonferensen använder vi Google Meet, och en länk till mötet kommer att skickas ut.

Fler nyheter än så hade vi inte denna gång, eftersom det inte gått så många veckor sedan vårt förra styrelsemöte.

Hoppas att vi ses via länk på stämman den 28 juni. Oavsett önskar vi redan nu en trevlig sommar till alla boende!

/Styrelsen