Från styrelsemötet 16/2

Från Brf Ringens styrelsemöte i februari kan vi informera om följande:

 • Porttelefonerna fungerar till slut
  Äntligen fungerar våra porttelefoner igen, och vi kan släppa in vänner, hemtjänst, varubud osv. Delagott Förvaltning hade meddelat oss i styrelsen att det skulle fungera under vecka 6, men Bahnhof kunde inte lösa trasslet med bredbandet förrän denna vecka. LTP Säkerhetsteknik, som servar systemet, är värda ett stort tack.
  Har du problem eller frågor om porttelefonerna? Kontakta nya förvaltaren Nabo från och med måndag 1 mars i så fall, så hjälper de dig.
 • Radonmätningen igång
  Hemkomfort har placerat ut så kallade radonpuckar i ett stort antal lägenheter, och nu pågår alltså en mätning. Den är klar och ska analyseras i april/maj, och därefter inleds nästa etapp av ventilationsarbetet.
  Mer information kan du få av vår förvaltare Nabo.
 • Nolltolerans mot otillåten andrahandsuthyrning: Du kan bidra
  Vi har tidigare nämnt den översyn av misstänkta otillåtna andrahandsuthyrningar som har gjorts. Med vår nya förvaltares hjälp kommer vi att kunna hålla problemen på en låg nivå, men du kan bidra till det genom att höra av dig om ev. misstankar. Du kan självklart vara anonym utåt, men förvaltaren kan behöva kontakta dig för ev. frågor, så ange helst ett telefonnummer eller e-post.
 • Uppstartsmöte med nya förvaltaren Nabo
  Några av oss i styrelsen har varit på ett kvällsmöte inför uppstarten av Nabos förvaltning av vår förening. Vi har diskuterat rutiner och arbetssätt och blivit visade de olika systemen för felanmälan, fakturahantering och inte minst Kundportalen som alla boende kommer att ha tillgång till.
  Vi har fått en väldigt positiv bild av Nabo och ser fram emot att inleda samarbetet med dem.
  Du hittar alla kontaktvägar till Nabo under fliken För boende.

Nästa styrelsemöte blir den 23 mars.